Step & Slim je intenzivniji koreografirani aerobni trening kojim postižete višu energetsku potrošnju što pomaže u postizanju dobre kondicije i redukciji potkožnog masnog tkiva cijelog tijela. Trajanje aerobnog (kondicijskog sata) svojim produženim djelovanjem, oko 40 minuta, pomoći će u učinkovitom sagorijevanju nakupljenih masnih naslaga, a korištenje raznovrsnih vježbi snage, istezanja i stabilnosti pomoći će u razvoju i oblikovanju cjelokupne muskulature.

Za sve ljubitelje stepa koji se žele dobro oznojiti, zabaviti i napraviti vježbe za cijelo tijelo. Step platforma omogućava postizanje višeg intenziteta treninga čime se povoljno djeluje na krvožilni sustav i učinkovito oblikovanje tijela što se može usporediti s trčanjem oko 11km/sat. Odgovarajući intenzitet se postiže upravo penjanjem i spuštanjem sa step platforme, a konstantna aktivacija mišića nogu, stražnjice i donjeg dijela leđa djeluje na oblikovanje upravo tih kritičnih zona ženskog tijela.

Korištenjem raznovrsnih rekvizita poput bučica, elastičnih guma i loptica kao vanjskog opterećenja može se dodatno povećati intenzitet treninga i ukupna energetska potrošnja. Uz korištenje dodatnog opterećenja i vježbi snage možete oblikovati svoje tijelo kako ste oduvijek željeli.

Ovaj program pred vas će postaviti uvijek nove izazove, a maštovitost voditelja učinit će svaki trening drugačijim.