ZAŠTO VJEŽBATI S NAMA?
POGODNOSTI U BPM CENTRU


BESPLATAN PROBNI TRENING

Želite probati vježbanje u BPM centru?

Ništa jednostavnije. Nazovite nas, pošaljite SMS, WhatsApp ili e-mail na bpm@bpm.hr i provjerite raspoloživost slobodnih mjesta u terminu za koji ste zainteresirani. Ako u željenom programu ima mjesta, možete nas posjetiti već isti dan i odvježbati trening bez ikakvih obaveza.
Nakon treninga, ako ste zadovoljni, možete se učlaniti i nastaviti vježbati s nama.
Probni trening namjenjen je osobama koje nisu nikad vježbale u BPM centru
Pogledajte naš raspored


SLOŽITE SAMI SVOJ RASPORED

Današnji način života i rada ostavlja nam jako malo slobodnog vremena i svi ga želimo iskorisiti na najbolji mogući način. U BPM centru sami slažete svoju križaljku termina - vježbate koliko puta tjedno vama odgovara, kombinirate programe i termine, možete vježbati u dvorani ili online.


REZERVIRAJTE SVOJE TERMINE ONLINE

Kako bismo vam, ovisno o vašem slobdnom vremenu i željama, ostavili mogućnost odabira programa i termina tijekom cijelog tjedna, uveli smo online rezervaciju treninga. Sa samo par klikova sa svog mobitela ili računala možete rezervirati željene termine. Lijepo molimo da budete kolegijalni i rezervirate samo one termine u koje stvarno mislite doći. Također molimo da na vrijeme (najmanje 24 sata prije) odjavite treninge na koje ne možete stići kako biste drugima pružili šansu da vježbaju ono što žele. Ukoliko ne odjavite svoj termin na vrijeme ili se ne pojavite na vježbanju mi ćemo smatrati da ste iskorisitli taj trening. Budući da brinemo o vašem i našem zdravlju na ovaj način možemo održati maksimalan preporučen broj osoba u dvorani sukladno epidemiološkim mjerama.

STRUČNI VODITELJI

Treninge vode školovane, iskusne voditeljice s dugogodišnjim iskustvom pazeći na metode rada i pravilno doziranje opterećenja. Važno nam je da naši vježbači/ce budu zadovoljni i da, uz našu pomoć, postignu i održe dobru formu.


DOBRODOŠLI STE TIJEKOM CIJELE GODINE

U naše programe možete se uključiti tijekom cijele sezone. Bez obzira kakav je vaš cilj, jeste li početnik/ca ili samo niste vježbali određeno vrijeme, kod nas možete pronaći program koji odgovara upravo vama. U većini grupa opterećenje se može individualno dozirati što omogućava zajedničko vježbanje početnicima, ali i iskusnijim vježbačima/cama. Pogledajte naše programe


PLATITE ONOLIKO KOLIKO VJEŽBATE

Kod nas možete vježbati po vrlo povoljnim cijenama, a platit ćete samo one treninge koje vi rezervirate i odaberete. Plaćanje možete izvršiti samo za jedan trening ili ćete uzeti paket od više treninga. Možete plaćati gotovinom u prostoru dvorane ili preko računa. Pogledajte naš cjenik


PROSTOR, REKVIZITI I PARKING

DVORANA
- Iako vježbamo u školskoj dvorani ona je uvijek čista i dobro prozračena, a u poslijepodnevnim i večernjim satima kad mi vježbamo, nema učenika u školi. Dvorana ima posebnan, protuklizni, sportski pod koji je uvijek čist, a dvorana u kojoj vježbamo je svjetla s puno prozora koje držimo otvorenim kad god je to moguće.
REKVIZITI - Rekvizite koje koristimo redovito čistimo i dezinficiramo. Trenutno je na snazi preporuka da svatko nosi svoju prostirku pa i mi molimo sve vas koji to možete da to i učinite. Ako vam je to nespretno, mi imamo dovoljno prostirki koje redovito dezinficiramo poslije svakog sata. Svakako molimo da donosite velike ručnike koji će prektiri cijelu prostirku.
PARKING - Ulazimo na glavni školski ulaz ispred kojeg je besplatni parking pa se uglavnom jednostavno nađe slobodno mjesto. Neki naši vježbači se više vole parkirati negdje preko puta, u Baštijanovoj jer samo pređu cestu i uđu u prostor škole.


POKLONITE VJEŽBANJE

Želite pokloniti nešto korisno dragoj osobi?

Razveselite dragu osobu poklon bonom u BPM centru za grupne fitnes programe koji će biti aktiviran s prvim dolaskom osobe na trening. Vi možete odabrati vrijednost bona - vrijednost neke od naših ponuđenih opcija.KONTAKT


mail
facebook kontakt-lokacija