PRAVILA PONAŠANJA U PROSTORU CENTRA I U DVORANI

BPM centar za grupne fitnes programe ima sve rekvizite potrebne za održavanje treninga. Rekviziti i sva potrebna oprema redovito se čiste i dezinficiraju
Preporučuje se donošenje svojih prostirki
Za zaštitu sebe i ostalih vježbača obavezno je imati svoj ručnik koji se stavlja na prostirku. Ručnik treba biti veći od veličine prostirke
Nadoknada tekućine tijekom vježbanja je neophodna, te preporučujemo donošenje vlastitih bočica s vodom.
Iz higijenskih razloga, obavezno je presvlačenje u čistu obuću (tenisice) koja služi za vježbanje.
Nakon završetka treninga, korisnici trebaju pospremiti rekvizite koji su korišteni na satu.
Molimo korisnike da ne kasne na sat kako ne bi ometali ostale vježbače. Dolaskom na vrijeme na početak sata osigurava se pravilno zagrijavanje čime se smanjuje mogućnost nastanka ozljeda za vrijeme vježbanja.
Tijekom vježbanja poželjno je da mobiteli budu utišani, a ako je razgovor neophodan molimo korisnike da izađu iz dvorane za vrijeme poziva.
Molimo korisnike da tijekom vježbanja ne uznemiravaju druge vježbače glasnim razgovorom jer im se na taj način smanjuje koncentracija.
Ako netko ima zdravstvenih problema, molimo da se prije pristupanja programu konzultira sa svojim liječnikom, a instruktoru/ici objasni koje su vježbe ili kretnje kontraindicirane.
Ako korisnik pronađe neke ostavljene stvari može ih ostaviti na prijemnom pultu.
Svi korisnici i osobe iz BPM centra trebaju se ponašati pristojno, uvažavajući druge i pridržavajući se propisanih higijenskih i epidemioloških mjera.
KONTAKT


mail
facebook kontakt-lokacija