APP - Aerobik Poslije Posla

Budući da se današnje radno vrijeme, u većini slučajeva, provodi sjedeći u istom položaju što dovodi do problema s kralježnicom, bolovima u glavi i leđima, trncima u rukama i poremećenom cirkulacijom osmislili smo ovaj program koji će, uz ciljane vježbe izdržljivosti, snage i fleksibilnosti za cijelo tijelo s posebnim naglaskom na mišiće trupa, stabilnost i mobilnost kralježnice, pomoći u smanjenju stresa nakon napornog radnog dana i cjelokupno bolje psihofizičko stanje organizma.

Ovo je aerobni program umjerenog intenziteta i jednostavnih koreografija, te je jednako prihvatljiv početnicima kao i vježbačima s iskustvom. Kombinacija raznih vrsta rekvizita i maštovitost voditelja učinit će svaki sat drugačiji, a odabirom velikog broja vježbi omogućit će se učinkoviti utjecaj na cijelo tijelo. Dinamični stil ovog programa ima pozitivan utjecaj na metabolizam i osigurava dobru energetsku potrošnju.

Dobro društvo, veselo raspoloženje i novi izazovi svakako će pomoći u smanjenju stresa i rezultirati pozitivnim promjenama u svim aspektima vašeg života. Nek ubuduće kraj radnog dana bude još radosniji jer znate da je sad vrijeme samo za vas!